duminică, 15 mai 2011

Activităţi

Ultimele două săptămâni au fost foarte încărcate, dar mi se pare că au trecut foarte repede, făcând multe lucruri plăcute şi interesante. Înainte să scriu această propoziţie, am stat să mă gândesc dacă într-adevăr au trecut două săptămâni sau o lună. Ce am făcut: am fost la teatru( am vizionat Faust), am fost victimă în simularea de accident din cadrul proiectului Road Safety, am învăţat să dansez vals vienez şi Cha Cha, am jucat volei, am fost la balet( la Les Sylphides şi Mandarinul miraculos), am făcut diplomele pentru Ziua Mondială a Sănătăţii, am participat la campania stradală care a constat în măsurarea tensiunii arteriale, iar apoi am fost la o pensiune, la un grătar cu mulţi colegi.
Aveam nevoie să mă odihnesc, aşa că ieri am lenevit toată ziua. De mâine sunt gata să o iau de la început, mă aşteaptă altă săptămână încărcată, începând campania Donează sânge! Fii erou!.

luni, 9 mai 2011

Copacul

Am visat un copac. Era atât de frumos! Era înalt, bătrân, iar florile îi erau aşa frumoase şi pure. În juru-i era haos, dar nimic nu îl atingea, nimic nu-i disturba liniştea si frumuseţea. Vroiam să ajung la el, trebuia să ajung, dar acea dezordine mă împiedica, mă distrăgea de la drumul pe care trebuia să îl parcurg.